Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerle kutlanacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Süleymanpaşa ilçesi Sahil Dolgu Alanı'nda yarışma ve etkinliklerle kutlanacak.

Tekirdağ 28.06.2018 18:43:00 0
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerle kutlanacak

Süleymanpaşa ilçesi Sahil Dolgu Alanı'nda Pazar günü Denizcilik ve Kabotaj Bayram kapsamında yüzme, kürek ve motorlu tekne yarışlarının düzenleneceği belirtildi. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarında 390 kişi kapasiteli feribot ile saat 14.00'te TDİ Feribot İskelesinde ücretsiz deniz gezisi düzenleneceği ve gezi için Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil dolgu alanından TDİ Feribot İskelesine ulaşım sağlanacağı kaydedildi.

 

 

"EN BÜYÜK LİMAN KENTLERİNDEN BİRİ"

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Milli egemenliğimiz, ekonomik bağımsızlığımız adına atılan önemli adımlardan biri olan Kabotaj Kanunu, ulaşımdan taşımacılığa, turizmden balıkçılığa kadar büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin denizlerde sahip olduğu bu avantajı en iyi şekilde değerlendirerek daha iyi seviyelere gelmesi en büyük dileğimizdir. Ülkemizin en büyük liman kentlerinden biri olan Tekirdağ'da, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı düzenlediğimiz yarışmalar ve etkinliklerle kutluyoruz. Kutlamalara tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

 

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10