Kapaklı'da renkli sünnet şöleni

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu 14'üncüsü düzenlenen toplu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Kapaklı Eski Belediye binasının arka tarafında bulunan kent meydan

Kapaklı 29.06.2018 19:31:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen 14. Geleneksel Sünnet Şöleni dün başladı.  179 çocuğun sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen şölen fotoğraf çekimi ile başladı. Daha sonra Mevlid-i Şerif okutulmasının ardından ikramlar, konvoy, kına gecesi ve konser eğlenceleri ile devam etti.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Kapaklı Recep Güven Parkı’nda Saat 15.00’da Sünnet Şöleni Hatıra Köşesinde fotoğraf çekimi ile başlayan şölende aileler anılarını güzel karelerle ölümsüzleştirdi.  Mevlid-i Şerif ile devam eden şölende Mevlid-i Şerifin sonunda ailelere pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Daha sonra sünnet çocuklarının aileleri ve vatandaşların katılımıyla konvoy yapıldı. Atatürk Mahallesi Saat Kulesi önünden başlayan konvoy Erbay Caddesi, Faruk Ilgaz Caddesi, Pınarça, Karaağaç ve İsmetpaşa mahallerimizde devam ederek Pınar Bulvarı üzerinden Eski Belediye meydanında sonlandı.

ÇOCUKLARA RENKLİ DAKİKALAR YAŞATTI

Kapaklı Belediyesi'nin bu yıl on ikincisini gerçekleştirdiği 'Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni dün saat 20.00’de başladı. Eski Belediye Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şölende ilk olarak sahneyi yerel sanatçı Tufan Oğuz sahne aldı. Ardından sahne alan Kemal Kaş aldı. Geceyi renklendiren illüzyonist ve kukla gösterileri ilgiyi üzerine toplayarak, çocuklara renkli dakikalar yaşattı.

179 SÜNNET ÇOCUĞUN KINA YAKILDI

Konserlerin ve gösterilerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye personelleri tarafından 179 sünnet çocuğun kına yakıldı. Kına yakılmasının ardından Mandalı, sünnet olan 179 çocuğa hediyelerini takdim etti. Kına programının ardından Sibel Mirkelam’ın sahne aldı.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10