Operasyona giden polisler ölümden döndü

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubeye bağlı Çorlu Grup Amirliği ekipleri il merkezinde yapılacak olan uyuşturucu operasyonuna destek için geldikleri Tekirdağ'da yağmur nedeniyle kayganlaÅ

Tekirdağ 29.06.2018 19:39:00 0
Operasyona giden polisler ölümden döndü

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu ilçesi Narkotik Grup Amirliği'nde görevli bir ekip, il merkezindeki uyuşturucu operasyonuna katılmak üzere yola çıktı. Polis memuru Emrah Ergin'in kullandığı otomobil, Atatürk Ormanı yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkıp savrularak refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek yön tabelasına çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, kazada yaralanan sürücü Emrah Ergin, ekip arkadaşları Erdem Toprak ve Serkan Bulut ambulanslarla Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Durumları iyi olan Erdem Toprak ve Emrah Ergin tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Serkan Bulut ise ameliyata alındı.

VALİ CEYLAN DA BİLGİ ALDI

Kazanın ardından Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın yaralı polislerin bulunduğu Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine gelerek bilgi aldı. Tedavi altına alınan polis memurları hakkında bilgilendirmede bulunan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü ve Beyin Cerrahı Uz.Dr.Cengiz Becerir ve Beyin Cerrahı Numan Karaaslan “ Sabah bir trafik kazası oldu. 3 tane polis memurumuz yaralandı. Bunlardan birisinin tedavisi Tekirdağ Devlet Hastanesinde sürüyor. Diğer ikisine ise burada müdahale edildi. Tekirdağ  Devlet Hastanesinde ki yaralı polisimizin kalçasında çatlak var. Genel durumu iyi servise alındı. Buradaki iki polis arkadaşımız var birinin belinde kırık, idrar yolunda bir kanaması bulunuyor ve kendisine müdahale edildi. Genel durumu stabil durumu iyi. Ağır yaralı olan polis arkadaşımızın kafasında darbe var. Beyin cerrahisi ameliyata aldı. Beyin kanaması bulunuyordu. Kanamayı boşalttık. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Şuan yoğun bakıma alındı. Durumu orta derecede ciddi. İnşallah güzel bir tedavi ile kurtulacak” diye konuştu.

MESAİ ARKADAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazanın duyulması ile birlikte Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Müdür Yardımcıları,

Şube müdürleri ve polis memurları hastaneye gelerek meslektaşları için kan verdiler ve arkadaşları hakkında bilgi aldılar.

Haber/ Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10