Yaz okulunda eğitimler başladı 

Kapaklı Belediyesi'nin 2004 yılından bu yana devam ettirdiği ve çocukların sağlıklı gelişiminin yanında tatillerini en iyi şeklide değerlendirmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulları'nın açıl

Kapaklı 2.07.2018 16:34:00 0
Yaz okulunda eğitimler başladı 

Kapaklı Belediyesi çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile açtığı yaz okulları dün yedi branşta başladı. 

 

TOPLAM 2 BİN 100 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK

 

Kapaklı Belediyesinin 14 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği ve çocukların sağlıklı gelişiminin yanında tatillerini en iyi şeklide değerlendirmelerini amaçlayan Yaz Spor Okulları’nın açılışı dün sabah belediye meydanında düzenlenen programla gerçekleştirildi. Voleybol, basketbol, yüzme, masa tenisi, kickbox, güreş ve karate olmak üzere toplam yedi branşın yer aldığı yaz spor okulları 2-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz Spor Okullarında 7-14 yaş arası toplam 2 bin 100 öğrenci eğitim alacak. 

 

YÜZME KURSU HAWTHORN SUİTES BY WYNDHAM’DA 

 

Kurslarla ilgili bilgi veren yetkililer “ Yüzme, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Satranç, Karate, Güreş ve Kick - Boks kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 2011 doğumlu öncesi ve 7 yaş üzeri olmak kaydıyla Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne (9.kat) velisi ile birlikte gelerek kimlik fotokopisiyle kayıt yaptırdılar. Yüzme kursu Hawthorn Suites by Wyndham Otel’de, Kickbox kursu Değirmenci Spor Kulübünde diğer kurslar ise kazak gölünde uzman eğitimciler tarafından verilecek” dedi. 

 

“ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Çocukların gelişimi, eğitimi ve sağlığı için spora büyük önem verilmesi gerektiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Öğrencilerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirmesi ve tatil yaparken de kendilerini geliştirmeleri amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda 7 farklı branşta bin 200 çocuğumuza uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yaz spor okullarımızı açtık. Vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlısı olsun. Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsemeliyiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, bu ülkenin geleceği onlara emanettir. Kapaklı Belediyesi olarak onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bu yüzden yaz spor okulları geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam edeceğiz “ dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10