Yapımı devam eden çalışmaları incelediler

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi

Çorlu 3.07.2018 15:07:00 0
Yapımı devam eden çalışmaları incelediler

Aksaklıkların giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda yetkililere yönlendirmelerde bulunan Sarıkurt sorumluluk alanlarının dışında olmasına rağmen sorunların bir an önce köklü bir şekilde çözülebilmesi için Çorlu Belediyesi olarak gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti. 

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALIYIZ

 

Çorlu halkının hizmet alması noktasında ne gerekiyorsa yapılacağını belirten Sarıkurt; "Biz Çorlu Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İstiyoruz ki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve TESKİ de bizimle birlikte aynı zaman diliminde hareket etsin ve sorunları hızla çözelim. Bizler iş birliği içerisinde birlikte hareket edersek vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmiş ve yaşanması muhtemel aksaklıklarında hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlamış oluruz. Bu kapsamda çalışmaları hızlı ve işbirliği içinde sürdürmemiz gerekiyor. Tekirdağ'ın fiziki yapısını da göz önünde bulundurursak gerektiği zaman Çorlu Belediyesi olarak sorunların bir an önce çözülebilmesi için her zaman hazır durumdayız. Yeter ki vatandaşlarımız sorun yaşamasın. Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız sürece de bu konuda her türlü problem hızla çözüme kavuşmuş olacaktır." dedi.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ile beraberindekiler Cemaliye Mahallesi Egem Sokak, Efe Sokak, Efe Aralığı Sokak, Ümit Sokak, Şube Aralığı Sokak, Şehit Arif Çekiççioğlu Sokak, Metiner 2. Sokak, Esen 1 ve Esen 2. Sokak, Şehsinan Mahallesi Ziyabey Caddesi, Cemal Gürsel Bulvarı, Alipaşa Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı, Çetin Emeç Bulvarı, Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı, Reşadiye Mahallesi Şehit Ahmet Çelenkoğlu Sokak, Şinasi Kurşun Caddesi 5. Sokak, Yenievler 3 ve 4. Sokaklarda yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek tespit edilen aksaklıkların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10