"Bu çocuklar Tekirdağ'ın ressamları,aydınlık yüzleri"

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 5'inci kez düzenlenen Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayı devam ediyor. Organize edilen program kapsamında Tekirdağ'a gelen ressamlar tarafından çocuklara

Süleymanpaşa 4.07.2018 17:25:00 0
"Bu çocuklar Tekirdağ

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü bahçesinde devam ediyor.

 

GELECEĞİN AYDINLIK YÜZLERİ

 

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde sabah erken saatlerde gerçekleşen eğitimlere katılan ressamlar çocuklar ile bilgilerini paylaşarak resim sanatı ve sanatta form bilgisi üzerine temel eğitim veriliyor. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Burası çocukları ile birlikte büyüyen, çocuklarının yaptıkları ile birlikte güzelleşen bir şehir. Biz her etkinliğimize özellikle çocuklarımızı da dahil etmek istiyoruz. Geçen yıl başlattığımız uygulamada çocuklarımız ressamlarımız ile birlikte resim yapmıştı. Bu yıl da 20’den fazla çocuğumuz hem el becerilerini geliştirecek, hem de işin uzmanlarından resim tekniklerini öğrenecek. Bu çocuklar geleceğin Tekirdağ’ının ressamları aydınlık yüzleri olacak” dedi.

 

RESİM EĞİTİMİ ALIYORLAR

 

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü bahçesinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında hem başvuru yapan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri hem de Aydoğdu Gençlik Merkezi öğrencileri resim eğitimi almaya devam diyor.

 

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10