Meclis üyesi firarda

30 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti'den Çerkezköy Belediye meclis üyesi seçilen Mustafa Çiftçi girdiği ekonomik krizden çıkamayınca önceki gün sessiz sedasız Çerkezköy'ü ve görev yapt?

Çerkezköy 5.07.2018 11:24:00 0
Meclis üyesi firarda

20 MİLYON BORCU ÖDEMEYEMEDİ

İddiaya göre Çerkezköy’de uzun yıllardır elektrikçiliğin yanı sıra AK Parti’den meclis üyesi olarak seçilen Mustafa Çiftçinin Kapaklı ve Çerkezköy’de bazı müteahhit ve emlakçıların aralarında bulunduğu 20’ye yakın kişiden topladığı 20 milyonluk para ve gayrimenkulü geri ödeyemeyince tefeci girdabına girdi.

İddiaya göre Çiftçi’nin tefeciye olan 4 milyonluk borcu için kendisi ve akrabaları tehdit edilince elindeki gayrimenkulleri paraya çevirerek kayıplara karışması önce Ak Parti içinde şoka ardından da Çerkezköy’de şaşkınlığa neden oldu. Alacaklılar ise bir taraftan tapuya giderek sattıkları mallara şerh koymaya çalışırken, Cumhuriyet savcılığına giderek AK Partili meclis üyesi hakkında suç duyurusunda bulunuyorlar. Öte yandan Haziran ayındaki meclis toplantısına katılan Çitfçi’nin sosyal medya hesabının açık olması da dikkatlerden kaçmadı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10