18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzünü güldürdü

Kapaklı Belediyesi tarafından 2016 yılında başlayan 'Giymiyorsan Getir' projesi kapsamında açılan 'Sevgi Eli Yardım Mağazası' kurulduğu yıldan bu yana 18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşÄ?

Kapaklı 5.07.2018 12:53:00 0
18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzünü güldürdü

Kapaklı Belediyesi tarafından ‘Giymiyorsan Getir’ projesi kapsamında ilki Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:19’da, ikincisi ise Karaağaç Mahallesi’nde kurulan ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası’ ihtiyaç sahiplerini giydirmeye devam ediyor. İlk olarak 2016 yılında başlayan kampanya kurulduğu yıldan bu yana 18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşın giyim ihtiyacını karşıladı. 

 

GİYSİLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

 

Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Sevgi Eli Yardım mağazaları hayırsever vatandaşların bağışladığı giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ederken Hayırsever vatandaşlar ise pantolon, etek, ceket, gömlek, palto, mont, elbise, tişört, kazak, hırka, bluz, eşofman, çizme, bot, ayakkabı ve çocuk kıyafetlerini mağazaya ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyor.

 

‘’SEVGİ ELİ YARDIM MAĞAZALARINI SON DERECE ÖNEMSİYORUZ’’

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Sevgi Eli Yardım Mağazalarını son derece önemsediklerini ifade ederek; “Vatandaşlardan gelen ürünler mağazamızda ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak veriyoruz. İkametgah, yoksulluk belgesi ve kimlik belgesi ile başvuran her vatandaşımıza kapımız açık. Sevgi Eli Yardım Mağazamız Cuma günleri 12.00’a kadar, haftanın diğer günleri de 08.00’dan 17.00’a kadar hizmet veriyor. Sosyal belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan Mithat Paşa Caddesi üzerindeki Sevgi Eli Yardım Mağazamızı ve Karaağaaç Mahallemizde açtığımız mağazalarımızı çok önemsiyoruz’’ dedi.  

 

SİZLERDE, GİYMİYORSANIZ GETİRİN İHTİYACI OLANI SEVİNDİRİN

 

Mağazalar sayesinde 18 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak destek olduklarını kaydeden Mandalı; ‘’ Gönüller ve dualar aldık. Dilerim gün geçtikçe daha da fazla kişiye ulaşır, ihtiyacı olan vatandaşlarımızı mutlu ederiz. Sevgi Eli Yardım Mağazamızda ayrım yapmadan herkese hizmet ediyoruz. Sizlerde, giymiyorsanız getirin ihtiyacı olanı sevindirin.” açıklamasında bulundu.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10