Yol yapım çalışmaları sürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına Yeniçiftlik Mahallesi Emlak Konutları mevkii 7013 Sokak'ta devam ederken, Sathi kaplama asfalt ekibi ise çalış

Marmara Ereğlisi 6.07.2018 16:03:00 0
Yol yapım çalışmaları sürüyor

 

Çalışmalar kapsamında Emlak Konutları mevkii 7013 Sokak sıcak asfaltla kaplanarak kullanıma açıldığını belirten ekipler;  ‘’Emlak Konutları mevkiinde sıcak asfalt çalışmasının devam edeceği sokaklarda zemin hazırlanmasından sonra caddeyi tamamen asfaltla kaplayacağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de sıcak asfalt çalışması öncesi bölgede yola uzanan ağaç dallarını ve yabani otları temizlediler. Dereağzı Mahallesi Dallas Plajı yolunda devam eden sathi kaplama asfalt ekibi ise sokağın sathi kaplamasını tamamlayarak kullanıma açtılar’’ dedi. 

 

ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ

 

Çalışmaların ilçe genelinde oluşturulan ekiplerle eş zamanlı şekilde devam ettiğini ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim  Uyan; “Sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Asfalt şantiyemizde kendi imkanlarımızla hazırladığımız asfaltı son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimizle altyapısı tamamlanan yollarımızda kullanıyoruz. Her gün yaklaşık 20 km yolumuzun yapımını tamamlıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam ediyor. Tüm mahallelerimizde ve özellikle acil ihtiyaç duyulan bölgelerde vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak çalışma yapıyoruz. Yaz döneminde asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirerek asfaltsız yol bırakmayacağız. “dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10