99'uncu Sokakta Beton Yol ile Kaplandı

Kızılpınar Mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 99'uncu Sokak'ta da demirli beton

Çerkezköy 7.07.2018 17:02:00 0
99

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelinirken; altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmaları da aralıksız sürüyor. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan 99’uncu Sokak’ta da demirli beton yol yapım çalışmalarını tamamlandı.

“SEVDAMIZ ÇERKEZKÖY DİYEREK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  “ Kızılpınar Mahallemize sözümüz vardı. 99.Sokak’ta da beton yol çalışmamızı tamamladık. Bugüne kadar toplam 104 sokak ve caddemizde beton yol ve asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Kızılpınar Mahallemizde çalışmalarımızı tamamladığımızda toplam 357 sokak ve caddemizi beton yol ve asfalt ile kaplamış olacağız. Gece gündüz demeden ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOLAKOĞLU SOKAK’TA ASFALTLANDI

Akay, çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde bulunan Gazi Osman Paşa Mahallesi Çolakoğlu Sokak’ta da asfalt çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10