2'inci kitap okuma etkinliği yapıldı 

Şarköy Kent Konseyi'nin 2'inci kitap okuma etkinliği Şarköy iskelesi yanındaki Bülent Ecevit Parkı'nda yapıldı. Şarköylü yazarların katıldığı Şarköy Kent Konseyinin 2'inci dÃ

Şarköy 10.07.2018 18:57:00 0
2

 

YARDIMLARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, yaptığı konuşmada, “Kent konseyinin uzun zamandır yapmak istediği kitap etkinliği kitap okumakla ilgili yaptıkları kampanyayı biz belediye olarak destekledik. Kent konseyi başkanı ve çok başarılı ekibine teşekkür ediyorum. Hakikaten Şarköy’ün en güzel yerinde böyle bir etkinlik yaptığımızda insanların ilgisi çok güzel ilgi görüyoruz. Şu an kitaplarımızın bir çok bölümü imzalandı, bitti. Şunu söylemek istiyorum demek ki insanlar okumaya meraklı yeter ki kendilerine imkanlar verilsin gerekli tanıtımlar yapılsın. Yine bu konuda teşekkürlerimiz bildiriyorum. Kent Konseyi Başkanımıza bizi burada yalnız bırakmadılar biz de kendilerine belediyemiz olarak yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

OKUYUCULARIMIZ YAZARLARIMIZLA BULUŞUYOR

Şarköy Kent Konseyi Başkanı Soner Çimendere de “Bugün biz böyle bir ilginin olmasını bekliyorduk. Bizler halen bu ülkede kitap okuma aşkı olan insanların olduğuna inanıyorduk. Bunu da umudu kırılmış olan insanlara göstermiş olduk. Etkinlik hakkında bilgi vereyim size Kent Konseyinin gençlik meclisinin düzenlemiş olduğu kitap okuma etkinliğinin 2.’sini gerçekleştirdik. İlki Kitabını al gel etkinliğiydi. Burada da Şarköylü yazarlardan oluşan bir ekip hazırladık. Belediyemizin temin etmesiyle bu yazarlarımızın kitaplarını ücretsiz olarak vatandaşlarımıza verdik. Ekinliğimizin adı da okuyucularımız yazarlarımızla buluşuyor. Biz burada okuma alanı yaratmak ve kitap dağıtmak için toplanmadık. Biz burada okuma farkındalığını göstermek ve çekinen insanlara göstermek için yaptık. Bu gün gördük ki ilginin çok olması bizleri sevindirdi" dedi. 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10