Dolu ve sağanak zor anlar yaşattı

Çerkezköy'de ve Kapaklı'da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur ve dolu yolları göle çevirirken, bazı işyerlerinde küçük çaplı su baskınları yaşandı.

Çerkezköy 10.07.2018 20:40:00 0
Dolu ve sağanak zor anlar yaşattı

MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE YAĞDI

Çerkezköy ve Kapaklı’da öğle saatlerinde aniden başlayan ve yaklaşık 30 dakika dolu ve sağanak yağmur günlük yaşamda aksaklığa yol açtı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı mekanlara girerek kendilerini korumaya alırken, yollarda oluşan su birikintileri de sürücülere zor anlar yaşattı. Beş dakika boyunca yağan misket büyüklüğündeki dolu ilçe merkezinde yanı sıra kırsal bölgelerde de etkili oldu.

 

ÇERKEZKÖY-KAPAKLI YOLU ULAŞIMA KAPATILDI

Yağmur nedeniyle oluşan su birikintileri nedeniyle Çerkezköy Kapaklı yolu Yıldızkent kavşağının bir bölümü trafiğe kapatıldı. Belediyeye bağlı zabıta ekipleri tarafından yapılan yönlendirme çalışması ile sürücüler tali yollara yönlendirdi. Belediye ve TESKİ ekiplerinin iş makineleriyle karayolundaki suyu tahliye etmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

 

VATANDAŞTAN TEPKİ

Çerkezköy ve Kapaklı’da çoğu iş yeri ve apartmanların bodrum katları su ile dolarken, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlu Geçit A-1 ve A-2 bloğun bodrum katları suyla doldu. Apartman sakinleri toplanan suyu tahliye ederken, her yağışta yaşanan duruma da tepki gösterdiler. Vatandaşlar “ Yaşanan her yağışta özellikle A-1 A-2 bloğun bodrumu suyla doluyor. Belediye imar konutlarına çare buldu, bizim buraya bir türlü çare bulamadı. Her yağışta aynı durumla karşılıyoruz” dediler.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10