"1911 Çerkezköyspor bu fırsatı kaçırmayacaktır"

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1911 Çerkezköyspor'un mevcut başkanı Necmettin Çınar ve eski başkanı Uğur Erem kulübün geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün bug?

Çerkezköy 12.07.2018 19:06:00 0

1911 Çerkezköyspor’un mevcut başkanı Necmettin Çınar ve eski başkanı Uğur Erem dün önemli açıklamalarda bulundular. 

“KATILIM PAYINI YATIRACAĞIZ”

Bölgesel Amatör Lige ve Ziraat Türkiye Kupasına 1911 Çerkezköyspor’un katılacağını kaydeden eski Başkanlardan Uğur Erem “ 1911 Çerkezköyspor kesinlikle katılacaktır. Çünkü bu fırsat kaçmaz. Tekirdağ’ı tek temsil eden takım biziz dolayısıyla bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Geçen seneki futboldaki başarımızdan dolayı İli temsilen Türkiye Kupası’na katılıyoruz. Yeni yönetim ile ilgili eski başkanlar, yöneticiler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüşme gerçekleştirecek. Bugün yeni belgeler federasyona teslim edilecektir. Katılım payı olan 20 bin TL’de hesaplara geçecektir. Buraya gelmişken takımı yalnız bırakmayız. Takım kentin takımı herkesin taşın altına elini sokması lazım” diye konuştu. 

“BAŞKANIN DESTEĞİ VAR”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın futbola ve diğer branşlara her zaman desteğinin olduğunu kaydeden Erem “Başkan diğer alanlarda olduğu gibi sadece bunu yasalar çerçevesinde yapmak istiyor. Yani biliyorsunuz belediyelerin spora katkısı yasalarla belirli sınırlara çekilmiş. Bu nedenle başkanımız da bu sınırlar içinde zaten tesislerimizde belediyenin tesislerinden yararlanıyoruz. Belediye yemede ve ulaşımda her zaman kulüplere desteğini veriyor” dedi. 

“TRANSFERLER YAPILACAKTIR”

“Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Transferler nasıl olacak”  sorusunun hatırlatılması üzerine konuşan Erem “  Şimdi Türkiye’nin birçok takımıyla görüştüğümüzde birçok takım bizim gibi yani ekonomik sıkıntılardan dolayı çok şey takım kuramadılar. Dolayısıyla bizim de diğer takımlardan çok bir farkımız yok. Onların da bizden çok bir farkı yok. Oyuncu piyasası duruyor hala yerinde . Herkes bizden haber bekliyor. Geçen seneki kadrodan bir çok futbolcunun da bizimle tekrar oynama gibi bir istekleri olduğunu biliyoruz. Yani yönetim işini çözersek futbolcu işi aşağı yukarı hazırda bekleyen bir ekibimiz var. Bölgenin gençlerini katarak bu sene daha ciddi bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu. 

“EKONOMİK DEĞER KATACAKTIR”

Ziraat Türkiye Kupası hakkında konuşan Erem “ Kupanın ilk maçı 29 Ağustos’ta olacak. Bununla ilgili kura çekilecek. Bölgesel Amatör Ligde ilk üç sırayı bitiren takımlar ile üstten gelen başaralı bir takım üzerinden kura çekilecek. Kuralar sonucunda kupa birinci turdan eleme usulü ile yapılacak. Kupaya katılmak, iddiadan gelen ücret ve turun geçilmesi halinde takıma mali yönden ciddi anlamda ekonomik değer katacaktır. Kupaya katılım parası olarak 100 bin TL gelir konuşuluyor” dedi. “Kupaya kadar takım hazır olacak mı ? “ sorusu üzerine konuşan Erem “ 1911 Çerkezköyspor’un 45 gün süresi var. Bu sere zaten yeterlidir. Bir aylık kamp süresiyle bu iş çözülür diye düşünüyoruz” dedi. 

“PARASAL SIKINTI YOK”

Kulübün geçici başkanı Necmettin Çınar’da “ Şuan da takımın geçici başkanı benim. Kulüp kayyuma devredilmesin diye kulübe sahip çıktık. Güçlü bir yönetim kuracağız. Gelecek arkadaşlara da bu görevi devredeceğiz. Parasal sıkıntımız yok. En kısa zamanda takımın geleceği hallolacak” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10