Şehit ailelerini ve gazileri unutmadılar

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve protokol üyeleri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü vesilesiyle ilçe merkezinde bulunan şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiler.

Çerkezköy 16.07.2018 16:11:00 0
Şehit ailelerini ve gazileri unutmadılar

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, Çerkezköy Tugay Komutanı Engin Candaş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, görevli olduğu Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden yine görevli olarak ticari taksiyle adli tıp kurumuna gittiği sırada İstanbul Tuzla’da geçirdiği trafik kazası sonra hayatını kaybederek şehit düşen ve geçtiğimiz günlerde ailenin istediğiyle Çorlu’da son yolculuğuna uğurlanan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsa Boztoprak’ın ailesini ziyaret etti.

 

“ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

 

Çerkezköy’de ikamet eden Şehit İsa Boztoprak’ın babası Vahyettin annesi Bedriye Boztoprak ile bir süre sohbet eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban  “Şehitlerimiz vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için canlarını feda etmişlerdir. Onların emanetleri olan şehit aileleri bizler için her zaman baş tacıdırlar. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz.” diye konuştu. Ziyarette Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından şehitler için Kuran-ı kerim okundu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10