Büyükşehir belediyesinden Sarılar Mahallesi'ne teşekkür belgesi

Muratlı ile Çorlu arasında bulunan Sarılar Mevkii'nde yolcu treninin 5 vagonunun raydan çıkması sonucu 24 kişinin hayatını kaybettiği 341 kişinin ise yaralandığı tren kazasında arama kurtarma çal?

Muratlı 16.07.2018 19:49:00 0
Büyükşehir belediyesinden Sarılar Mahallesi

Sarılar Mahallesi sakinleri adına mahalle muhtarı Fuat Döner'e takdim edilen belgede "8 Temmuz 2018 tarihinde ilimiz Çorlu İlçesi, Sarılar Mevkii’nde meydana gelen tren kazası olayında Sarılar Mahallesi sakinleri olarak tüm imkânlarınızı seferber ederek vatandaşlarımızı arama ve kurtarma çalışmalarınızda göstermiş olduğunu destek ve duyarlı davranışınızdan dolayı tüm Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür eder; saygılarımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.  

 

 

BÜYÜK FEDAKÂRLIK ÖRNEĞİ GÖSTERMİŞLERDİR

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Sarılar Mahallesinin 8 Temmuz'da büyük bir insanlık ve dayanışma örneği gösterdiklerini belirterek " Yaşanan tren kazasında 24 vatandaşımızı kaybettik. Tüm Türkiye'yi yasa boğan çok acı bir olay yaşadık. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bütün Trakya olarak kenetlendik ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştık. Sarılar Mahallesi sakinlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Girilmez denilen çamur deryasına girerek büyük fedakârlık örneği göstermişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10