Yurdakul, yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin mahallelerde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler esnasında; Belediye Meclis Üyesi Ersan Tepe

Malkara 17.07.2018 13:57:00 0
Yurdakul, yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilk olarak Kavakçeşme, Balabancık ve Çimendere Mahalleleri güzergâhında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Yurdakul, kolay gelsin dileklerinde bulundu.

 

VATANDAŞLARIMIZ ÖZEL GÜNLERİNİ YAPABİLECEKLERİ BİR ORTAMA KAVUŞACAKLAR

 

Yurdakul ardından Balabancık Mahallesinde Malkara Belediyesi'nin yaptığı Çok Amaçlı Salon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden detaylı bilgiler aldı. İncelemeler esnasında açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Kavakçeşme, Balabancık ve Çimendere güzergâhında yol tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından sathi kaplama çalışması yapılarak yol vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Balabancık Mahallemizde Çok Amaçlı Salon çalışmamızda tüm hızıyla devam ediyor. Çok Amaçlı Salon çalışmamız tamamlandığında vatandaşlarımız özel günlerini yapabilecekleri bir ortama kavuşacaklar. Yapılan çalışmalar mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

İncelemelerin ardında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Balabancık ve Çimendere Mahallerinde bulunan kahvehanelere uğrayarak vatandaşlarla sohbet edip, fikir alış verişinde bulundu.

 

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10