Yapılan eş zamanlı operasyonda 3 kişi tutuklandı

Şarköy'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği eş zaman

Şarköy 17.07.2018 19:45:00 0
Yapılan eş zamanlı operasyonda 3 kişi tutuklandı

Şarköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ilçede silah kaçakçılığı ve kurusıkı tabancaları bozarak etkin hale getirenlere yönelik sürdürdüğü soruşturma kapsamında  M.E., S.M., H.K. ve K.V.B., hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

 

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, silah kaçakçılığı yapanların adreslerine eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

 

19 KURUSIKI TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

 

Yapılan aramalarda, 19 kurusıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 25 şarjör, 101 tabanca fişeği ve silah yapımında kullanılan materyaller ele geçirilirken, şüphelilerin işyerine kurulan torna makinesi ile kurusıkı tabancaların yiv ve setlerini değiştirerek normal silaha çevirdikleri belirlendi.

 

1 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI


Emniyetteki soruşturmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.M., H.K. ve K.V.B., tutuklanırken M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10