''Trakya Bölgesi'nin en çok tercih edilen tatil kenti''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürlüğü sahil temizlik ekipleri ile koordineli olarak çalışan Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibinin

Marmara Ereğlisi 19.07.2018 14:45:00 0

Ekiplerin, hafta sonu yoğunluğu nedeniyle Marmaraereğlisi ilçe merkezi, Sultanköy, Dereağzı ve Yeniçitlik Mahallerinde bulunan halk plajlarında oluşan olumsuzlukları gidererek plajları yeniden halkın kullanımına hazırladığını söyleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan,  İstanbul’a yakınlığı ile Trakya Bölgesi’nin en çok tercih edilen tatil kenti olduğunu kaydetti.  

 

 

 

VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

 

 

Marmaraereğlisi’ne gelen tatilcilerin huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için yaz döneminde temizlik ve zabıta ekiplerinin kıyı kesiminde görevlendirildiğini dile getiren Başkan Uyan, “İlçemiz İstanbul’a yakınlığı ve eşsiz sahilleri ile Trakya Bölgesi’nin en çok tercih edilen tatil kenti. Bizler de ilçemizi ziyaret eden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda özellikle hafta sonları yaşanabilecek yoğunluğa karşı tüm önlemlerimizi aldık. Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi görevlendirerek tatilcilerimiz için huzurlu bir ortama oluşturuyoruz. İlçemize tatil amaçlı gelen vatandaşlarımızdan özellikle çevremizi temiz tutmalarını istiyoruz’’ açıklamasında bulundu.

 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10