Yardımseverler ihtiyaç sahipleri ile buluşuyor

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü  'kimsesizlerin kimsesizleri' sloganıyla yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor.

Süleymanpaşa 23.07.2018 18:59:00 0
Yardımseverler ihtiyaç sahipleri ile buluşuyor

Bu kapsamda son olarak Altınova Mahallesi’nde yaşayan bir hayırsever vatandaş, kullanmadığı bir koltuk takımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Süleymanpaşa Belediyesi’ne bağışladı. Bağışlanan eşyalar, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hayırsever vatandaşın evinden alınarak Gündoğdu Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi bir aileye teslim edildi.

 

 

NASIL ULAŞMALI?

 

 

İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Dost Eli Mağazası aracılığıyla kullanmadıkları giysi, ev eşyası gibi her türlü eşyayı bağışlayabilecekleri, bu eşyaların en kısa sürede temizlenip yenilenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten ekipler; ‘’Eşya bağışı için 0 850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi aranabileceği gibi Eskicami-Ortacami Mahallesi Soysal Sokak No:13 adresindeki Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasından da bilgi alınabilecek’’ dedi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10