Basın bayramını unutmadılar

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasiler Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek ve çiçek göndererek gazetecilerin g

Çerkezköy 24.07.2018 20:51:00 0
Basın bayramını unutmadılar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çiçek göndererek gazetecilerin bayramını kutlarken, Çerkezköy Çözüm Akademi Okulları, Çerkezköy Doğa Koleji de çikolata ve pasta göndererek günümüzü kutladılar.

 

 

“ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYORSUNUZ”

 

 

Kapaklı’nın sevilen siyasetçilerinden Akın Yılmaz da gazetemize ziyaret gerçekleştirerek bütün basın mensuplarının gününü kutladı. Yılmaz “ Zor şartlarda görev yapan tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü canı gönülden kutluyorum. Yerel basının Çerkezköy ve Kapaklı ilçemizin gelişimi için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ilçelerimiz için faydalı işlere imza attıklarını görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Bölgede görev yapan tüm basın mensuplarımızın gününü de kutluyorum” dedi.

 

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

 

 

Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu belirterek haber merkezinde bulunan basın mensuplarının gününü kutladı. Alkan “ Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz demeden günün her saatinde mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarının ve özellikle Çerkezköy’e hizmet veren gazeteci arkadaşlarımızın anlamlı gününü kutluyorum. Sansürsüz, özgür gazetecilik yapabilecekleri ortamların her zaman daim olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

 

“MEŞAKETLİ BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ”

 

 

Kapaklı Belediye Başkanvekili Kemal Kenar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın danışmanı Veli Çeken de Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ve basın mensuplarının gününü kutladı. Düşünce ve ifade özgürlüğünün temel unsurlarından olan basının, medeniyetlerin ilerlemesi ve demokrasinin gelişiminde büyük katkılarının olduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanvekili Kemal Kenar “ Yaşadıkları toplumların gözü, kulağı, sesi ve vicdanı olan basın mensuplarımız, dünyanın en meşakkatli ve en saygın mesleklerinden birini icra etmektedir. Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz demeden, gerektiğinde canları pahasına vazifelerini ifa eden basın mensuplarımız bu bağlamda önemli bir misyonu başarıyla üstlenmektedir. Kamuoyunu meslek etik kuralları çerçevesinde doğru ve tarafsız şekilde bilgilendiren, toplumsal gelişime ve bilinçlenmeye kaktı sunan medya çalışanlarımızın yaşam koşullarının uluslararası standartlara ulaştırılması en büyük temennilerimizin başında gelmektedir. Bu vesileyle meslek hayatları boyunca yaşadıkları tüm zorluklara rağmen yılmadan, yorulmadan halkın sesi, kulağı ve vicdanı olan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın bayramını kutluyor, görevleri başında şehit olan basın mensuplarımıza ise Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10