75 koli Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Kapaklı Belediyesi tarafından ilk olarak 2016 yılında faaliyete geçirilen Sevgi Eli Yardım Mağazası, ilçe genelindeki 18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa giyim yardımı yaparken, Türk Kızılayı'na da 7

Kapaklı 25.07.2018 16:26:00 0
75 koli Türkiye

 

Kapaklı Belediyesi tarafından ilk olarak 2016 yılında faaliyete geçirilen Sevgi Eli Yardım Mağazası, ilçe genelindeki 18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa giyim yardımı yaparken, Türk Kızılayı’na da 75 koli ve 20 çuval giyim eşyası gönderdi. 

Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallerinde faaliyete geçirilen Sevgi Eli Yardım Mağazası projesi ile 18 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa giyim yardımı yapıldı. İlk olarak 2016 yılında  ‘giymiyorsanız getirin’ sloganı ile hizmet vermeye başlayan ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası’ ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımı yapmaya devam ediyor.

ÜLKE GENELİNDE DE YARDIM YAPILIYOR

İlçe genelinde yapılan yardımların yanı sıra ülke genelinde giyim yardımı da yapan Sevgi Eli Yardım Mağazası, hazırlanan 75 koli ve 20 çuval giyim eşyasını Kızılay’a ait Ankara Etimesgut’ta bulunan 2.el eşya hazırlama, temizleme ve dağıtım merkezine gönderdi. Gönderilen eşyaların Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağıtılacağı öğrenildi.

TÜRKİYE’NİN DOĞUSUNDA BULUNAN KÖYLERDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLECEK

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Her geçen daha fazla vatandaşa sevgi elini uzattıklarını dile getirdi. Gönderilen kolilerdeki eşyaların Ankara Etimesgut’taki merkezde tekrar temizleme işleminden geçilerek yeni bir eşya görünümüne kavuşturulacağını ifade eden Mandalı; ‘’Ardından bu eşyalar Türkiye genelindeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılarak giyim ihtiyaçları karşılanacak. Türkiye’nin doğusunda bulunan köylerdeki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek’’ dedi.  

KAPAKLI HALKININ BU DUYARLILIĞI ÇOK GURUR VERİCİ

Sosyal belediyecilik prensibi doğrultusunda ilçede yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ettiklerini belirten Mandalı; ‘’Kapaklı halkının bu duyarlılığı çok gurur verici. Kapaklı halkı olarak sadece Kapaklı’nın değil tüm Türkiye’nin yanındayız. Sevgi Elimizi daha da fazla vatandaşımıza uzatmak için çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Sevay KARDEŞ


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10