İlçe başkanlığına yeniden Öğe atandı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanvekili Ercan Tanışık ve yönetim kurulunun genel merkez tarafından istifalarının alınmasının ardından ' AK Parti Yeni İlçe Başkanı kim olacak' sorusu d?

Çerkezköy 25.07.2018 18:00:00 0
İlçe başkanlığına yeniden Öğe atandı

24 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için 26 Nisan tarihinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Abdullah Öğe üç aylık ayrılığın ardından genel merkez tarafından yeniden İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.

 

ERCAN TANIŞIK VEKALETEN YÜRÜTÜYORDU

 

 

Yaklaşık dört yıl AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve 24 Haziran sürecinde Tekirdağ Milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden Abdullah Öğe’nin yerine yönetim kurulu üyelerinden Ercan Tanışık 3 aydır vekaleten bu görevi yürütüyordu. Önceki akşam Ak Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkan vekili Ercan Tanışık ve yönetiminin istifası alınırken, , dün akşam saatlerinde eski ilçe başkanı Abdullah Öğe üç ay sonra istifa ettiği görevine AK Parti Genel Merkezi tarafından asaleten atandı.

 

 

MAZBATASINI ATAŞ’IN ELİNDEN ALDI

 

 

Önceki akşam İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Ankara’ya giden Abdullah Öğe, gün boyu süren Genel Merkez ziyaretinin ardından akşam saatlerinde yeni görevlendirme mazbatasını ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın elinden aldı. Ataş Öğe’ye görevinde başarılar dilerken, üç ay sonra görevine yeniden dönen Abdullah Öğe ise “ Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Üç aylık süre zarfında İlçe Başkanlığına vekalet eden Ercan Tanışık ve yönetimine de ayrı teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde AK Parti bayrağını Çerkezköy Belediyesine dikmek için partimiz ile gece gündüz çalışacağız. Durmak yok yola devam “ diye konuştu.

 

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENECEK

 

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına yeniden asaleten atanan Abdullah Öğe’nin yönetim kurulunu ise önümüzdeki günlerde oluşturması beklenirken, yeni yönetimde kimlerin yer alacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10