Sitespor kaleyi sağlama aldı

Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyor. Kapaklı Sitespor Çerkezköy ve Kapaklı'nın yakından tanıdÄ

Kapaklı 27.07.2018 12:58:00 0
Sitespor kaleyi sağlama aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor kaleyi sağlama alarak tecrübeli kaleci Emre Özten ile anlaştı.

 

 

“TRANFER SÜRECEK”

 

 

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor 2018-2019  sezonu öncesi transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Sitespor yeni sezon öncesi kaleci konusunda Emre Özten ile bir yıllık anlaşma sağladı. Transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Vatani görevini tamamlayan kaleci Emre Özten ile anlaştık.Bu yıl transfer çalışmalarına erken başladık ve kadromuza da takviyeler yaptık. İlerleyen günlerde tecrübeli isimleri de kadromuza katmayı düşünüyoruz. Bu yıl yaptığımız transferlerle iddialı takım kurduğumuzu herkese gösterdik. Transferin de her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

“SİTESPOR’A BAŞARIYA TAŞIMAK İSTİYORUZ”

 

 

Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Emre Özten “ Vatani görevimi tamamladıktan sonra Sitespor’a imza attığım için mutluyum. Takım arkadaşlarımız ile birlikte Sitespor’u bu yıl başarıdan başarıya götürmek istiyoruz. İnşallah bu yıl ligi istediğimiz yerde bitiririz. Takımın başarılı olması için elimizden geleni takım arkadaşlarımız ile birlikte yapacağız” diye konuştu.

 

 

EMRE ÖZTEN KİMDİR ?

 

 

3 Ekim 1991’de Çorlu’da dünyaya gelen Emre Özten 2004 yılında Çerkezköyspor’un alt yapısında futbola başladı. Bu takımda 6 sezon top koşturan oyuncu 2011 sezonunda Tekirdağ 2.Amatör Kümede mücadele eden Kızılpınar Belediyespor’a transfer oldu. Takımını şampiyon yapan Özten daha sonra Çerkezköyspor’a döndü. İki sezon bu takımda top koşturduktan sonra eski takımı Kızılpınar Belediyespor’a transfer olan oyuncu Çorluspor 1947 ile sözleşme imzaladı. Oyuncu 2014 yılında tekrar Çerkezköyspor’a transfer olurken, daha sonra ise Çerkezköy Doğanspor ile anlaştı. Bir yıllık Doğanspor macerasının ardından Saray Belediyespor’a transfer olan oyuncu iki yıl başarılı bir sezon geçirdi. Emre Özten geçtiğimiz yıl ise futbola ara vererek vatani görevini yerine getirmişti. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10