Kullanılmayan eşyalar belediye tarafından alınıyor

Kapaklı Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde bakım temizlik, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediliyor. Kapaklı halkının temiz bir çevrede yaşam sürmeleri için çalıÅ?

Kapaklı 27.07.2018 15:52:00 0
Kullanılmayan eşyalar belediye tarafından alınıyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediliyor.

 

 

 

NEFES ALABİLDİĞİMİZ PARKLARIMIZI BİRLİKTE KORUYALIM VE YAŞATALIM

 

 

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bir yandan yeni parkların yapımını sürdürdüğünü bir yandan da mevcut parkları yenilediğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Kentimiz genelindeki parklarımızda bozulan ve zarar gören alanlarda çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Nefes alabildiğimiz parklarımızı birlikte koruyalım ve yaşatalım’’ ifadelerini kullandı.

 

 

ATIKLARINIZI BİZLERE BİLDİREBİLİR VE EVLERİNİZDEN ALINMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ

 

 

Öte yandan Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde temizleme çalışmalarına devam ediyor. Kapaklı halkının temiz bir çevrede yaşam sürmeleri için çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Mandalı; ‘’ Temizlik ekiplerimiz ilçemiz genelinde moloz atıklarını, vatandaşlarımız tarafından kullanılamaz durumda olan, bırakılan eşyaları ve budanan ağaç dallarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Sizlerde 444 80 59 dan atıklarınızı bizlere bildirebilir ve evlerinizden alınmasını sağlayabilirsiniz’’ dedi.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10