Bu kez Kozyörük Mahallesi'nde yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 18 kırsal mahallede düzenlenen ilk yardım eğitimleri bu kez Malkara'ya bağlı Kozyörük Mahallesi'nde yap

Tekirdağ 27.07.2018 17:35:00 0
Bu kez Kozyörük Mahallesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da katıldığı ilk yardım eğitimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

KADINLARIN KATILDIĞI HER İŞ BAŞARILI OLUYOR

 

 

Eğitim öncesi konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 18 mahallemizde kadınlara yönelik olarak ilk yardım kursu projesinin bugün sekizincisini düzenleniyor. Kozyörük mahallesine özellikle gelmek istedim. Bugün bu seminere katılımın yoğun olması beni çok sevindirdi. Çünkü kadınların katıldığı her iş başarılı oluyor. Hepimiz insanız. Her an her şeyle karşılaşabiliriz. Biz tedbirimizi almak zorundayız. Bu eğitimin verimli olması için aklınıza gelen her şeyi sorun ve bu semineri iyi değerlendirin. Umarım burada öğrendiklerinizi hiçbir zaman uygulamak zorunda kalmazsınız" dedi.

 

 

KATILIMCILARA BİLGİ VERİLDİ

 

 

 Konuşmaların ardından Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Psikolog Dr. Pervin Tunç katılımcılara bilgiler verdi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10