Hakan Yarımca Kapaklı Sitespor'da

2018-2019 sezonu transfer çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor tecrübeli oyuncu Hakan Yarımca ile anlaşma sağladı. Transferin iki tarafa da h

Çerkezköy 29.07.2018 20:51:00 0
Hakan Yarımca Kapaklı Sitespor

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor kadrosunu tecrübeli bir oyuncu ile güçlendirdi.

 

 

“BAŞARIYA TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor 2018-2019 sezonu öncesi İstanbul Yeni Gayretspor’dantecrübeli oyuncu Hakan Yarımca ile anlaştı. İmza töreninde konuşan oyuncu Kapaklı Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydederek “ futbolcu kardeşlerimizle birlikte Kapaklı Sitespor’u başarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

TRANSFERLER SÜRÜYOR

 

 

Transferin Kapaklı Sitespor camiasına ve futbolcuya hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “  2018-2019 sezonu öncesi eksik gördüğümüz mevkilere transferlerimiz sürüyor. Teknik direktörümüz Kemal Özmen’in raporu doğrultusunda tecrübeli stoper Hakan Yarımca ile anlaştık. Bu sezon iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvadık. Transfer çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Önümüzdeki günlerde bir stoper daha almayı hedefliyoruz. Transferin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

 

HAKAN YARIMCA KİMDİR ?

 

 

9 Ağustos 1988’de Eyüp’te dünyaya gelen oyuncu futbola Ceylanspor’da başladı. 4 yıl bu takımda top koşturduktan sonra Cerrahpaşaspor’a transfer olan oyuncu 2012 yılında Yeni Gayretspor’a geçti. Bir yıl bu takımda top koşturduktan sonra Kumkapı Sarıçubuk’a giden oyuncu tekrar Yeni Gayretspor’a döndü. 2015 yılında Cerrahpaşaspor’a transfer olan oyuncu Yeni Gayretspor, Kumkapı Sıraçubuk’ta top koşturduktan geçtiğimiz sezon Yeni Gayretspor’da top koşturdu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10