Aniden bastıran yağmur hayatı durdurdu 

Tekirdağ'da öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağmur sokakları göle çevirirken, köprülü kavşaklar su bastı. Araçlar ise yolda kaldı.

Tekirdağ 29.07.2018 21:10:00 0
Aniden bastıran yağmur hayatı durdurdu 

Tekirdağ’da bir anda bastıran sağanak yağış pazar günü için tatil planı yapan vatandaşlara zor anlar yaşatırken, cadde ve sokakları göle çevirdi.

 

 

KAVŞAK VE KÖPRÜLER TRAFİĞE KAPATILDI

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Tekirdağ’da yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle şehir içi ulaşımda aksamalar meydana geldi. Zaman zaman şiddetini artıran yağmurdan vatandaşlar iş yerlerine ve otobüs duraklarına sığınarak korunmaya çalıştı. Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'da bazı caddeler adeta göle döndü. Araçlar suyun içinde mahsur kalırken, hazırda bekleyen TESKİ ve itfaiye ekipleri su basan bölgelerde suları tahliye ve temizleme çalışması başlattı. Kentteki birçok kavşak ve köprü ise ani su basmasına karşı ekiplerce trafiğe kapatıldı.

 

 

TATİL PLANLARI ERTELENDİ

 

 

Pazar günü etkili olan sağanak yağış tatil planları yapan vatandaşların da planlarını ertelemesine neden oldu. Denize girmek için yola çıkan vatandaşlar, sağanak yağış sonrası evlerinden çıkmadı.

 

 

ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ

 

 

Bazı bölgelerde biriken suları ve rögar kapaklarından taşan suları tahliye etmek için TESKİ ve itfaiye ekipleri çalışmalara devam etti.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10