''Kızılpınar Mahallemizde yol sorununu da ortadan kaldıracağız''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ BüyükÅ?

Çerkezköy 29.07.2018 21:31:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Akbaş Sokak, Akbaş 2 Sokak, Akbaş 3 Sokak ve Yazgan Sokak’ta demirli beton yol yapımı tamamlandı.

 

 

TÜM CADDE VE SOKAKLARDA DEVAM EDECEK

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; ‘’  altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü ifade etti.  Akay; ‘’Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan Akbaş Sokak, Akbaş 2 Sokak, Akbaş 3 Sokak ve Yazgan Sokak’ta toplam 3000 metrekare demirli beton yol yapım çalışmalarını tamamladı. Yol yapım çalışmaları, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek’’ dedi.

 

 

KIZILPINAR MAHALLEMİZDE YOL SORUNUNU DA ORTADAN KALDIRACAĞIZ

 

 

Kızılpınar Mahallesi’nde yıllardır süre gelen altyapı sorununu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ile birlikte ortadan kaldırdıklarını belirten Akay, “Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede Kızılpınar Mahallemizde yol sorununu da ortadan kaldıracağız” dedi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10