Kapaklı'da bir ilk

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ilki Muratlı'da düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" etkinliğinin ikincisi Kapaklıâ€

Kapaklı 3.08.2018 18:08:00 0
Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ilki Muratlı’da düzenlenen “Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliğinin ikincisi Kapaklı’da düzenlendi. Eski Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinlik kapsamında Bizim Köyün Şarkısı Filmi sanatseverlerle buluşturuldu.

 

 

FİLMİN HİKAYESİ ŞÖYLE

 

 

Kapaklılı sinemaseverlerin, ilgiyle izlediği filmde, Tuğçe Soysop'un yönettiği, Berat Efe Parlar'ın başrol oynadığı, Tansel Öngel, Güneş Sayın, Dora Dalgıç, Esat Polat Güler, Sezai Aydın, Aslı Omağ ve Eda Döğer görev alırken, babalarının doğduğu köye geri dönme kararıyla birlikte şehir yaşamından köy hayatına adapte olamaya çalışan ve okulda yeni arkadaşlar edinmeye çalışan Çınar ve Zeynep'in hikâyesi anlatılıyor.

 

 

 GEÇMİŞTEKİ GİBİ AÇIK HAVADA YAPILAN ETKİNLİKLER GÜNÜMÜZE TAŞINDI

 

 

Kurulan beyaz perde ile nostaljik bir gece yaşayan vatandaşlara mısır ve su ikram edildi. Yapılan etkinlikten memnun kaldıklarını ifade eden sinemaseverler; “Sinemada izleyemediğimiz filmleri izleme fırsatı bulduk. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler günümüze taşındı” dedi.

 

 

11 İLÇEMİZDE YAZ SİNEMASI GELENEĞİNİ YAŞATIYORUZ

 

 

Ay Işığında Sinema Geceleri programı hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ halkını kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyoruz. 11 ilçemizde hem yaz sineması geleneğini yaşatıyoruz hem de vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte sinema filmlerini izlemelerini sağlıyoruz. İki hafta boyunca tüm ilçelerimizde binlerce sinemaseverlerin önemli yapımları izlemelerini sağlayacağız. Tüm sinemaseverleri Ay Işığında Sinema Geceleri programımıza katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

 

9 AĞUSTOS’TA CİCİ BABAM FİLMİ GÖSTERİME SUNULACAK

 

 

Açık Hava Sinema günleri etkinliği kapsamında 9 Ağustos Perşembe günü Cici Babam Filmi Bülent Ecevit Parkı’nda gösterime sunulacağı belirtildi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10