As'tan velilere uyarı 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy'de hizmet veren Öğrenci Servisleri Kooperatif yöneticileri ile yaptığı toplantıda basına yaptığı açık

Çerkezköy 5.08.2018 16:58:00 0
As

“J PLAKA HARİÇİNDEKİ ARAÇLARA İTİBAR ETMEYİN”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As “ Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrenci velilerimizi korsan öğrenci taşıyan araçlara karşı uyarıyorum. Çünkü bunlar hem öğrenciyi hem de velileri çok mağdur ediyor. Bu nedenle ilçemizde yıllardır öğrenci taşımacılığını en iyi şekilde ve yasalara uygun olarak yapan J plakalı öğrenci servisleri kooperatiflerimiz var .J plaka öğrenci servisleri kooperatiflerimizin dışında öğrenci taşıyan araçlara öğrenci velilerimiz kesinlikle itibar etmesin dediğim gibi çok üzülürler hem kendileri hem de çocukları mağdur olur” dedi.

 

“HİÇBİR ÖĞRENCİMİZ MAĞDUR OLMAYACAK”

 

Çerkezköy’e daha iyi hizmet vermek için dört öğrenci servisi kooperatifinin birleşerek hizmet verdiğini kaydeden As”  Bu öğrenci servisleri kooperatiflerimizin yöneticileriyle bu gün yaptığımız toplantıda bu yeni eğitim öğretim yılında da hiçbir öğrencimiz mağdur olmayacak. Öğrenci servisleri kooperatiflerimiz araç filolarını da arttırmış olmaları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda ve bundan sonraki yıllarda da herhangi bir sorun yaşanması söz konusu değildir” diye konuştu.

 

“FİYATLARI UKOME AYIN 15 AĞUSTOS’TA AÇIKLAYACAK”

 

2018-2019 eğitim-öğretim yılı öğrenci servislerinde öğrenci taşıma ücretlerinin 15 Ağustos’ta UKOME tarafından açıklanacağını kaydeden As “  Öğrenci velilerimiz yeni eğitim ve öğretim yılında fiyat tarifesini de merak ediyor. Fiyat tarifeleri henüz belli olmadı. Bu fiyatları UKOME belirliyor ve mesafeye göre fiyatın ne olacağını açıklıyor ve onun verdiği fiyatlar il genelinde uygulanıyor. UKOME yetkilileri ile konu ile görüştüğümüzde 15 Ağustos tarihinde Fiyat tarifesinin açıklanacağı bilgisini edindik. Fiyat Tarifesi açıklandığında da kamuoyuna bilgi vereceğiz. Öğrenci  Servisleri Kooperatiflerimiz ofislerinde yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilerin ön kayıtlarını yapıyor”diye de bilgi verdi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10