Müftülükten vekaletle kurban bağışına davet

Çerkezköy İlçe Müftülüğü yetkilileri, vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını söyleyerek kurban bedelinin yurtiçi 850 TL, yurtdışı ise 625 TL olduğunu açÄ?

Çerkezköy 6.08.2018 16:10:00 0
 Müftülükten vekaletle kurban bağışına davet

 

 

Çerkezköy İlçe Müftülüğü yetkilileri, vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını söyleyerek kurban bedelinin yurtiçi 850 TL, yurtdışı ise 625 TL olduğunu açıkladı. Çerkezköy Müftülüğü yetkilileri maddi durumu müsait olan bütün vatandaşları vekâlet yolu yoluyla kurban kestirmek için kurban bağışında bulunmaya davet etti.

 

Çerkezköy Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla başlattığı, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına vatandaşları davet etti.

MAKBUZ KARŞILIĞINDA BAĞIŞTA BULUNABİLİRLER

Çerkezköy İlçe Müftülüğü yetkilileri ‘ Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş’ temasıyla vekalet yoluyla kurban bağışlarını almaya başladı. Yardımlaşma ve kardeşlik duygularını canlı tutmak, iyiliği yaygınlaştırmak ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin sağlanmasının amaçlandığı kampanya ile vatandaşların vekâlet yoluyla kurban bağışlarını rahatça yapabilmeleri amaçlanıyor. Yurtiçi kurban bağışının 850, yurt dışı kurban bağışının 625 TL olduğunu kaydeden Çerkezköy İlçe Müftülüğü yetkilileri “ Türkiye Diyanet Vakfı ve Çerkezköy İlçe Müftülüğümüz ve tüm cami görevlilerimiz ilgili makbuz karşılığında vekalet kurban yoluyla kardeşlerimize kurban eti gönderip gönüllerini alacaklardır.  ‘Kurbanını paylaş, kardeşine yaklaş’ başlığı altında tüm Türkiye’de kurban hizmetleri kampanyası Diyanet İşleri Başkanlığımız, Diyanet Vakfı işbirliği ile 26 yıldır olduğu gibi bu yılda vekaletlerinizi yerine ulaştırıyor. Vekalet yoluyla kurban bağışlamak isteyen vatandaşlarımız 20 Ağustos’a kadar makbuz karşılığında bağışta bulunabilirler” diye konuştu.

KURBAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA DAVET ETTİ

Yetkililer geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de rakamının 110, Tekirdağ’da ise bin 700 olduğunu kaydederek bu yıl ise rakamların artacağını kaydettiler. Müftülük yetkilileri maddi durumu müsait olan bütün vatandaşları vekâlet yolu yoluyla kurban kestirmek için kurban bağışında bulunmaya davet etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10