İlçedeki parkların kafeteryaları belediye tarafından işletilecek

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipler parklarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmet Paşa Mahallesi'ndeki Bülent Ece

Kapaklı 7.08.2018 15:53:00 0
İlçedeki parkların kafeteryaları belediye tarafından işletilecek

İlçe genelindeki çocuk parklarında çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden Mandalı; ‘’İsmet Paşa Mahallemizdeki Bülent Ecevit parkımızın alt zeminlerini ve kırılan oyun gruplarını yenilemiştik. Parkımızda incelemelerde bulundum ve eksiklerin bir an önce tamamlanması için talimat verdim."dedi.

 

UYGUN ALANLARIMIZI DEĞERLENDİREREK ÇOCUKLARIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ

 

Geleceğin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Kapaklı hazırladıklarını ve parkların büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Mandalı, “İlçemiz de ve parklarımızda çevre düzenleme yaparak Kapaklımızı daha da güzelleştiriyoruz. Parklarımızda bulunan kamelyalar, oyun grupları, oturma bankları, fitness aletleri, park zeminleri onarılıyor ve yenileniyor. Çocuklarımızın evleri kadar vakit geçirdiği bir diğer yer ise parklardır. Onların sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir. Belediyemize ait park yapımına uygun alanlarımızı değerlendirerek çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Parklar konusunda, çocuklarımızdan ve ailelerinden gelen talepleri geri çevirmemeye özen gösteriyoruz. İlçemizde yeni ve modern oyun parkları oluşturmaya hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

 

PARKLARIMIZI KAMERALARLA DONATACAĞIZ AYRICA 7/24 GÜVENLİK KONTROLÜ YAPACAĞIZ

 

Vatandaşların da parklara sahip çıkması gerektiğini ifade eden Mandalı; ‘’Çocuklarımızın sevinci, bizim sevincimizdir. İlçemiz genelinde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz ve çocuklarımızın güvenliği için tüm parklarımızı kameralarla donatacağız ayrıca 7/24 güvenlik kontrolü yapacağız. Bu konudaki çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla boş vakitlerini değerlendirebileceği çocuklarına ayırdıkları vakitlerde keyifli zaman geçirebilecekleri güvenli ortamlar oluşturmaya özen gösteriyoruz’’ şeklinde konuştu. 

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10