Çorlu'da silahlı çatışma 

Çorlu'da atık ve hurda toplayan Afganistan uyruklu 5 kişi ile kaldıkları eve tüfeklerle baskın yapan biri Afgan, 4 kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada, atık toplayan Afgan

Tekirdağ 8.08.2018 21:14:00 0
Çorlu

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 


Olay, Silahtarağa Mahallesi Fidanlık Sokak üzerinde meydana geldi. İlçede 'çekçek' tabir edilen arabalarla atık ve hurda toplayan Afganistan uyruklu 5 kişinin kaldığı eve, ellerinde tüfeklerle E.Z., O.Z., B.E. ve Afgan uyruklu M.B. girip, rastgele ateş açtı. İki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Evde bulunan Afgan uyruklu Atıkule Nare, vücuduna isabet eden saçma ve mermilerle olay yerinde yaşamını yitirdi, 4 arkadaşı yaralandı. Olayın ardından kaçan silahlı saldırganlar kayıplara karıştı. 

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, ev ve çevresinde inceleme yaptı. Kaçan saldırganlar kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, Atıkule Nare'nin cesedi, savcılık ve polisin incelemesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Öte yandan polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma ise sürüyor. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10