Çerkezköy modern yaşam alanı haline geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 1'inci etap çalışmaları tamamlanan Kent Park Çerkezköy'ün çehresini değiştirirken, vatandaşların boş zamanlarında vakit geçirdikleri, yürüy

Çerkezköy 9.08.2018 17:13:00 0
Çerkezköy modern yaşam alanı haline geldi

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 1'inci etap çalışmaları tamamlanan Kent Park Çerkezköy’ün çehresini değiştirirken, vatandaşların boş zamanlarında vakit geçirdikleri, yürüyüş ve spor yaptıkları ve sosyalleştikleri bir modern yaşam alanı haline geldi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 1'inci etap çalışmaları tamamlanan Kent Park’ın 2. Etap çalışmaları da devam ediyor.

  1. ETAP TAMAMLANDI

Fevzipaşa Mahallesi'nde inşa edilen 15 bin metrekare alana sahip Kent Park 1'inci etabında 9 bin metrekare sert zemin taş döşemesi, 4 bin 600 metrekare rulo çim serimi ve sulama sistemi kurulumu, 3 bin 200 adet çalı dikeni dikimi, 6 bin 250 adet mevsim çiçeklerinin ekimi, 46 adet dekoratif elektrik direği kurulumu, bir takım fitness grubu, 2 takım çocuk oyun grubu kurulumu yapıldı. Ayrıca park içerisinde 410 metre uzunluğunda koşu yolu,  1.550 metrekare kauçuk zemin, 5 adet satış büfesi, 15 adet bank ve 15 adet çöp kutusunun imalatı gerçekleştirildi. Park bünyesinde projesi Etüt Proje Dairesi tarafından hazırlanan 305 metrekare alana sahip kafeterya  ve WC bulunuyor.

2'NCİ ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 11 milyon TL'ye yakın maliyetle yapılacak ve 35 bin metrekare alana sahip olan Çerkezköy Kent Park 2'nci etabının devam ettiğini ifade eden yetkililer, 2. Etapta kuru havuzun, çocuk oyun alanlarının, açık hava gösteri alanlarının, kaykay pistinin, spor sahalarının, engelsiz temalı park alanlarının, koşu yolunun, bisiklet yolunun, restoranın, cafenin, satış büfelerinin, köprü aydınlatmasının, kent mobilyalarının ve WC’nin yer aldığını kaydetti.

HİZMET ÜRETEN BİR ANLAYIŞTAYIZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da; "Çerkezköy her sene nüfusu artan bir ilçemiz.  Burada ihtiyaç duyulan yatırımları bir bir gerçekleştiriyoruz. Görev süremiz boyunca verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Biz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet üreten bir anlayış içerisindeyiz. Açılışını yaptığımız parkın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10