Kapaklılılar yazlık sinema keyfini doyasıya yaşadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" etkinliği kapsamında Kapaklılar Bizim Köyün Şark

Kapaklı 10.08.2018 18:06:00 0
Kapaklılılar yazlık sinema keyfini doyasıya yaşadı

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında Kapaklılar Bizim Köyün Şarkısı Filmi’nin ardından önceki gün de "Cici Babam" adlı film ile açık hava yazlık sinema keyfini doyasıya yaşadı.

 

"CİCİ BABAM" ADLI FİLM GÖSTERİME SUNULDU

 

“Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında Kapaklı’da önceki gün saat 21:00’da İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nda "Cici Babam" adlı film gösterime sunuldu. Kapaklıların ilgiyle izlediği filmi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediye Başkanvekili Kenan Kenar da izledi. 

 

FİLMİN HİKAYESİ ŞÖYLE

 

 Meltem Bozoflu'nun yönettiği ve Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu gibi isimlerin yer aldığı "Cici Babam" adlı filmde Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?
 

SİNEMADA İZLEYEMEDİĞİMİZ FİLMLERİ İZLEME FIRSATI BULDUK

 

Kurulan beyaz perde ile nostaljik bir gece yaşayan vatandaşlara mısır ve su ikram edildi. Yapılan etkinlikten memnun kaldıklarını ifade eden sinemaseverler; “Sinemada izleyemediğimiz filmleri izleme fırsatı bulduk. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler günümüze taşındı” dedi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10