"Ay Işığında Sinema Geceleri" sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" etkinliği kapsamında "Tatlım Tatlım" filmi Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi Atatürk Parkı

Marmara Ereğlisi 12.08.2018 14:26:00 0

“Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında bu kez Marmaraereğlisi’nde vatandaşlara nostaljik bir gece yaşatıldı. Vatandaşların ilgi odağı olduğu açık hava sinemasında patlamış mısır ve su ikramları da yapıldı.

 

 

SİNEMADA İZLEYEMEDİĞİMİZ FİLMLERİ BELEDİYEMİZ SAYESİNDE İZLEME FIRSATI BULDUK

 

 

Yapılan etkinlikten memnun kaldıklarını ifade eden sinemaseverler, “Sinemada izleyemediğimiz filmleri belediyemiz sayesinde izleme fırsatı bulduk. Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler ilçemize ayrı bir renk kattı. Geçmişi günümüze taşıdınız. Ailemiz ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ve Marmaraereğlisi Belediyemize, sunduğu etkinlikler için teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK

 

 

Açık Hava Sinema günlerinin yaz akşamlarında vatandaşlara nostalji gecesi yaşatmaya devam edeceği ifade edilirken, 13 Ağustos Pazartesi günü Ergene Velimeşe'de saat 21:00'da Düğüm Salonu adlı film, 14 Ağustos Salı günü Malkara Halk Parkı'nda saat 21:00 'da Cici Babam adlı film 15 Ağustos Çarşamba günü Muratlı İnanlı Çeşme'de saat 21:00'da Bizim Köyün Şarkısı adlı filmin gösterime sunulacağı kaydedildi.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10