Yaz kursları ile okula hazırlanıyorlar

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde akademik ve sosyal etkinliklerin bir arada verildiği yaz kurslarında öğrenciler hem okul dönemine hazırlanıyorlar hem de sosyal ve kültürel etkinliklere katılıyor

Marmara Ereğlisi 13.08.2018 17:42:00 0
Yaz kursları ile okula hazırlanıyorlar

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde akademik ve sosyal etkinliklerin bir arada verildiği yaz kurslarında öğrenciler hem okul dönemine hazırlanıyorlar hem de sosyal ve kültürel etkinliklere katılıyorlar.

6 BRANŞTA KURS AÇILDI

2-3-4-5-6-7-8. sınıfa geçen tüm öğrencilere yönelik açılan ücretsiz kurslarda Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Karete ve Görsel sanatlar alanlarında kurslar açıldı. Kurslara katılan öğrenciler yaz tatilini iyi değerlendirerek  bir yandan derslerinde kendilerini geliştirirken bir yandan da sanatsal ve yaratıcılık yeteneğini geliştirici kurslarla kendilerini geliştiriyorlar.

ŞUAN YAKLAŞIK 130 ÖĞRENCİMİZ KURSLARIMIZA DEVAM ETMEKTE

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Marmaraereğlisi Belediyesi Başkanı İbrahim Uyan; ‘’ “Yaz döneminde Gençlik Merkezi’mizde öğrencilerimiz için kendilerini geliştirebilecekleri, derslerinde eksikliklerini tamamlayabilecekleri kurslar açtık. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkânları sağlıyoruz. Gençlik Merkezimiz 15 kişilik özel sınıfları, akıllı tahtaları, son teknoloji bilgisayarları ve tüm modern donatıları ile öğrencilerimizin hizmetinde. Şuan yaklaşık 130 öğrencimiz kurslarımıza devam etmekte. “dedi. Kurslar 7 Eylül’de sona erecek.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10