Kilit taş yol yapım çalışmaları sürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi'nin birçok sokak ve caddesinde başlatmış olduğu parke kilit taş yol yapım çalışmaları devam ediyor. Edirne 4. Sokak Ã

Ergene 14.08.2018 18:06:00 0
Kilit taş yol yapım çalışmaları sürüyor

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Mahallesi’nin birçok sokak ve caddesinde başlatmış olduğu parke kilit taş yol yapım çalışmaları devam ediyor. Edirne 4. Sokak üzerinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin beton attıkları sokağı kilit parke taşlar ile döşediği ifade edilirken ticarethane kısmında kalan güzergahta da çalışmalarını sürdüren ekiplerin önümüzde ki günlerde de buradaki çalışmalarını tamamlayacakları kaydedildi.

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan diğer ekiplerin de yine aynı güzergah üzerinde Edirne Caddesi giriş kısmın da büyük iş makineleri ile yol kazı dolgu çalışmasında bulunduğu ifade edilerek yol kazı dolgu çalışmasının ardından parke kilit taş döşemesi için hazır hale getirilecek olan sokakta ekiplerin en son parke taşları döşeyeceği kaydedildi.  Bunun yanı sıra yine Sağlık Mahallesi Edirne 5. ve 6. sokaklarda da yol çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, Ergene Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı olan ekiplerin de ot kesimi ve çocuk oyun parklarında çevre düzenlemesi çalışmalarında bulunduğu, yapılan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çocuk oyun parklarında yanmayan aydınlatma direklerine de gerekli bakım yaptığı belirtildi.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10