150 vatandaş Genç Çiftçi Projesi'nden faydalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Projesi kapsamında Tekirdağ'a bağlı Karadeniz Mahallesi'nde 20 genç çiftçiye hibe olarak 100

Tekirdağ 15.08.2018 15:46:00 0
150 vatandaş Genç Çiftçi Projesi

 

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Projesi kapsamında Tekirdağ’a bağlı Karadeniz Mahallesi’nde 20 genç çiftçiye hibe olarak 100 büyük baş hayvan teslim edildi. Düzenlenen teslim törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da katıldı.

 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Karadeniz Mahallesi'nde düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Burhan Alim Tekirdağ’da yürütülen projeler ve desteklemeler hakkında katılımcılara bilgilendirdi.

 

GENÇLERİN, HÜKÜMETİN VERDİĞİ İMKANLARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRDİK

Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve Mustafa Yel’in ardından konuşma yapan konuşan Vali Mehmet Ceylan, hükümetin tarımı desteklediğini vurguladı. Gençlerin, hükümetin verdiği imkanları en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Ceylan, bu yıl Tekirdağ'da 150 vatandaşın Genç Çiftçi Projesi'nden faydalandığını kaydetti.

GEREK HAYVANCILIKTA GEREKSE DE BİTKİSEL ÜRETİMDE İLİMİZDE CİDDİ GELİŞMELER OLUYOR

Tekirdağ'ın Türkiye için önemli bir üretim merkezi olduğunu aktaran Ceylan, "Gerek hayvancılıkta gerekse de bitkisel üretimde ilimizde ciddi gelişmeler oluyor. Hükümetimizin sürdürülebilir tarım açısından yürütmüş olduğu projeler çerçevesinde Genç Çiftçi Projesi de  başarılı bir biçimde yürütülüyor." dedi. Tören, genç çiftçilere Vali Ceylan ve protokol üyeleri tarafından sertifikalarının verilmesi ile son buldu.

Haber: Mayil SEYMEN

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10