''Parklarımız tüm halkımızın ortak değeridir''

Ergene Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında bulunan mahallelere yapılan çocuk oyun parklarının sorumsuz vatandaşlar tarafından zarara uğratıldığı belirtildi. Parklarımız tüm halkımızın o

Ergene 15.08.2018 16:18:00 0

 

Ergene Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında bulunan mahallelere yapılan çocuk oyun parklarının sorumsuz vatandaşlar tarafından zarara uğratıldığı belirtildi. Parklarımız tüm halkımızın ortak değeridir diyen Ergene Belediye yetkilileri, vatandaşları parklara sahip çıkmaya davet etti.

PARKLARA SAHİP ÇIKMAYA DAVET ETTİLER

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan mahallelerde yapılan çocuk oyun parkları için vatandaşları bu parklara sahip çıkmaya davet eden yetkililer, Ekipler parklarda incelemelerde bulundu.  Parklar sorumsuz kişiler tarafından zarara uğratılıyor.  Parklarımız tüm halkımızın ortak değeridir’’ dedi. Kırılan çocuk oyun gruplarında çocukların oyun oynayamadığına dikkat çeken Ergene Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı olan ekipler de  bu oyun gruplarının kendileri tarafından yenileneceğini fakat bunların tekrar kırılmaması için çocuk oyun gruplarını koruyup kollamaları gerektiğini ifade etti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10