Başkanvekili Çınar çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte Kızılpınar Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ 15.08.2018 17:22:00 0
Başkanvekili Çınar çalışmaları inceledi

 

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

 

Kızılpınar Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt kaplama ve beton yol yapımı devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Necmettin Çınar, “Ekiplerimiz Kızılpınar Mahallemizde şu ana kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından teslim edilen 160 sokakta sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapım çalışmalarını tamamladı” dedi.

SOKAKLARIMIZDA KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARINA DA BAŞLANDI

Necmettin Çınar 66. Sokak, 71. Sokak, Dönmez Sokak ve Güven Sokak’ta asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Kızılpınar Mahallemizde programımız dahilinde 97 sokakta daha sıcak asfalt ve demirli beton yol yapım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekiplerimiz asfalt ve beton yol yapımının tamamlandığı sokaklarımızda kaldırım yapım çalışmalarına da başladı. Çalışmaların Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor” açıklamasında bulundu.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10