''Gençlerimiz ilçemizde iş bulma imkanı bulacak''

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Doğanköy Mahallesi'nde faaliyete geçen Vero Madencilik kapalı maden işletmesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Malkara 17.08.2018 12:40:00 0

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Doğanköy Mahallesi’nde faaliyete geçen Vero Madencilik kapalı maden işletmesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

İLÇEMİZE İSTİHDAM VE ENERJİ KONUSUNDA KATKI SAĞLAYACAK

Firma sahiplerinden ve yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Doğanköy Mahallemizde yeni faaliyete geçen Vero Madencilik ilçemize istihdam ve enerji konusunda katkı sağlayacak. Yeni açılan işletme sayesinde Malkara’ya ciddi anlamda istihdam sağlayacak. Bunun sonucunda gençlerimiz ilçemizde iş bulma imkanı bulacaklar. Bu bizler için sevindirici bir durum. Çevreye duyarlı ve ülkemize yeni değer katacak bir firma olmasını temenni ediyor ve kazasız belasız çalışmalar diliyorum. İşletme ilçemize hayırlı olsun.” dedi. İşletme sahipleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini belirtip, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10