İmzalar atıldı

Malkara Belediyesi'nin Trakya Kalkınma Ajansına 2018 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sunduğu ve ajans tarafından destek almaya hak kazanan "Malkara Kültür ve Sanat Parkı

Malkara 17.08.2018 16:27:00 0
İmzalar atıldı

 

Malkara Belediyesi'nin Trakya Kalkınma Ajansına 2018 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sunduğu ve ajans tarafından destek almaya hak kazanan “Malkara Kültür ve Sanat Parkı Çevre Düzenleme Projesi” Trakya Kalkınma Ajansı binasında karşılıklı atılan imzalar ile resmiyet kazandı.

İmza töreni sonrası açıklamada bulunan  Malkara Belediyesi Başkanı Ulaş Yurdakul, göreve geldikleri günden itibaren Malkara'nın daha modern bir şehre bürünmesi adına çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek“ Malkaralı vatandaşlarımız için çok önemli bir projenin ilk adımını atmış buluyoruz. Sadece yeşil alan olarak değil, çocukların ve gençlerin kültür, sanat ve eğlenceye doyması açısından projemiz tamamlandığında 15 Temmuz Demokrasi Parkı farklı ve Malkaramıza yakışır bir park olacak. Projemizin onaylanmasında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür eder, Malkaramıza şimdiden hayırlı olsun diliyorum.“ dedi.

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10