KOSGEB ile işbirliği protokolü imzaladılar

Tekirdağ ilindeki işletmelere verilecek KOSGEB hizmet ve desteklerinin; yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulmasını sağlamak üzere 'KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü ile Çerkezköy Ticaret ve

Tekirdağ 19.08.2018 14:03:00 0
KOSGEB ile işbirliği protokolü imzaladılar

 


Tekirdağ ilindeki işletmelere verilecek KOSGEB hizmet ve desteklerinin; yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulmasını sağlamak üzere ‘KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında KOSGEB Temsilcilik Ofislerinin Kurulması ve İşletilmesine dair ‘iş birliği protokolü’ imzalandı.

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası önceki gün düzenlenen programla KOSGEB ile iş birliği protokolü imzaladı

“HAYIRLI OLSUN”


KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci’nin katıldığı i imza töreninde konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Oda olarak girişimcilerimizin sayısını artırmak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla büyük gayret göstermekteyiz. KOSGEB, bu konuda en büyük paydaşlarımızdan birisi. Ortak çalışmalarımızın bölgemiz ve iş dünyamız için hayırlı olmasını dilerim” sözlerini kaydetti.


“ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

KOSGEB olarak bölge sanayicisine ve girişimcilere en kaliteli hizmeti sunma noktasında ülkenin içinden geçtiği bu hassas dönemde de özveri ile çalıştıklarını kaydeden KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci “ Bu süreçte, bize işbirliğine açık tutumlarıyla destek olan Çerkezköy Ticaret Odamızın değerli başkanı Sayın Süleyman Kozuva nezdinde tüm oda ilgililerine en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Ülkemizde sosyal ihtiyaçların ve ekonominin karşılanabilmesi adına orta ve küçük ölçekli işletmelerin etkisi ve sanayideki payını artırmak amacıyla kurulan KOSGEB’imizin sahada daha etkin olmasını sağlayacak, destek uygulamalarımızın süreçlerine ilişkin işletme ve girişimcilerimizin aydınlatılmasını kolaylaştıracak bu protokolün hayırlı olmasını dilerim.”

Haber/Hilal ÇARIKÇI



 


0282 726 91 91
0282 747 65 10