Berberlerin bayram yoğunluğu

Kurban Bayramına traşlı girmek isteyen vatandaşlar berberlere akın edince, esnaf gece geç saatlere kadar mesai yaptı. Yoğunluk nedeniyle talepleri karşılamakta zorlanan bazı berberler ise hafta sonunda gecenin geç saatl

Çerkezköy 19.08.2018 14:27:00 0
Berberlerin bayram yoğunluğu

 

 

 

Kurban Bayramına traşlı girmek isteyen vatandaşlar berberlere akın edince, esnaf gece geç saatlere kadar mesai yaptı. Yoğunluk nedeniyle talepleri karşılamakta zorlanan bazı berberler ise hafta sonunda gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine randevu vererek talepleri karşılamaya çalıştı.

 

 

GEÇ SAATLERE KADAR MESAİ YAPTILRA

Çerkezköy’de her bayram öncesinde olduğu gibi en fazla yoğunluğun yaşandığı yerler arasında berberler geldi. Bayrama traş olarak girmek isteyen vatandaşlar berber salonlarının yolunu tuttu. Durmaksızın müşterilerini tıraş etmek için ter döken berberler, hafta sonunda sabahın erken saatlerine kadar çalıştı. Bayram öncesi müşterilerinin sayısının arttığını dile getiren berberler ve kuaförler gece geç saatlere kadar çalışarak vatandaşlara hizmet vermekten dolayı da mutlu olduklarını belirttiler.

BAYRAMLARDA YAŞADIĞIMIZ İŞ YOĞUNLUĞU NORMAL

Moda Erkek kuaförü  Sahibi Hasan Kor, “Berberler olarak yılda iki dini bayramda yoğunluk yaşıyoruz. Bayramlarda yaşadığımız müşteri yoğunluğu normaldir. Çünkü bu yıllardır böyle gelmiş böyle devam ediyor. Bizler için bir sakınca yok ve bizler hizmetimizi veriyoruz. Önemli olan müşterimizin memnuniyetidir. Normal günlerde ise işlerimiz rutin olarak devam ediyor. Kurban bayramının gelmesiyle birlikte bayrama iki gün kala ve özelliklede arife günü gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Gelen her müşterimizi memnun etmek bizlerin görevi. Bayramlarda iş yoğunluğundan memnunuz. Gelen hiçbir müşterimizi geri çevirmiyor ve traşlarını yapıyoruz”dedi.

RENDEVULU OLDUĞUNDA FAZLA SIRA BEKLEME OLMUYOR

 41 Erkek Kuaförü Mustafa Dülger’de, “Bayramlar bizlerin işlerinin en iyi olduğu dönemler. Bayram arifesinde  bayrama tıraşsız iyi görünümlü girmek bizlerin mayasında olması dolayısıyıla tıraş olacak vatandaşların bir çoğu arife gününü bekliyor. Dolayısıyla durum böyle olunca da bizlerde yoğunluk yaşanıyor. Bizler yoğunluğa yetişebilmek için salonlarımızı gece geç saatlere kadar açık tutuyoruz. Bizler, müşterilerimizden tıraşlarını son güne bırakmamalarını ve  önceden gelmelerini onlara söylememize rağmen her bayram yoğunluk yaşanıyor. Özelliklede birçok müşterimize gelmeden önce randevu almalarını rica ediyoruz. Randevulu olduğunda yoğunluk biraz daha hafifliyor ve fazla sıra bekleme olmuyor”dedi. Çerkezköylü berber ve kuaförler  tüm Çerkezköylülerin Kurban bayramını kutladıklarını da belirttiler.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10