Büyükşehir personeli bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli Özdemirler Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yard?

Tekirdağ 19.08.2018 16:39:00 0
Büyükşehir personeli bayramlaştı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli Özdemirler Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Başkan Danışmanları Şeref Çetin, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Daire Başkanları ve personeli katıldı.

BU 10'UNCU BAYRAMLAŞMAMIZ

Etkinlikte konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Bu 10'uncu bayramlaşmamız. İlk günden bugüne baktığımızda nerden nereye geldiğimizi çok iyi görüyoruz. Şu bir gerçek ki; bu dönem çalışanlarımız için çok bereketli olmuştur. Tekirdağ'ın, yeni kurulan diğer büyükşehirlerle mukayese edildiği zaman iyi bir yere geldiğini görüyorsunuz. Eksikliklerimiz tabi ki vardır ama göreceksiniz Tekirdağ ikinci ve üçüncü dönemlerinde Türkiye'de kendini daha da iyi gösterecektir. Bu mutluluk ve gururda sizin payınız büyüktür. Ben bir kez daha emeklerinden dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarılarınız devamını diliyorum. Tatil dönüşü aynı tempo ile hatta daha da fazla çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu duygularla sizin ve ailenizin Kurban Bayramınızı kutluyorum, Müslüman alemine barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum" dedi. Albayrak, konuşmasının ardından genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanları ve daire başkanları ile birlikte büyükşehir personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10