Bayramlaşmaya yoğun ilgi

Çerkezköy'de her dini bayramda olduğu gibi bu kurban bayramında da Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma Çerkezköy Belediye binası önünde gerçekleştirildi. Kurban

Çerkezköy 24.08.2018 14:06:00 0
Bayramlaşmaya yoğun ilgi

Kurban Bayramı’nın birinci günü 12.00-13.00 saatleri arası yapılan bayramlaşma programında Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, 3.Zırhlı Tugay Komutanlığına vekalet eden Kurmay Başkanı Kıdemli Albay İbrahim Kesimci, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığına vekalet eden Astsubay Kıdemli Başçavuş Serkan Yörükoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, AK Parti İlçe eski yöneticileri, belediye meclisi üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, muhtarlar, gaziler, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

PROTOKOL VATANDAŞLARLA TEK TEK TOKALAŞARAK BAYRAMLAŞTI

 

Çerkezköy protokolü başta Kaymakam Atilla Selami Abban olmak üzere bayramlaşmaya gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak vatandaşlarla bayramlaştılar. Bayramlaşma programına gelenlere Çerkezköy Belediyesi tarafından çeşitli pasta meşrubat ve çay ikramı yapıldı.

 

BAŞKAN VEKİLİ SEVİL ZOR ANLAR YAŞADI

 

Her dini bayramda bayramlaşmaya gelen çocuklara para verme geleneği Çerkezköy Belediyesi tarafından bu bayramda da sürdürüldü. Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil çocuklara bayram harçlığı dağıtırken çocukların birden üzerine hücum etmesi Başkanvekili Yüksel Sevil’e zor anlar yaşattı. Sevil’i zor durumdan belediye görevlileri kurtardı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10