Trakya'ya özgü peynir helvası fuarda tanıtılacak

Trakya'ya özgü lezzetlerden biri olan Trakya'ya özgü CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı'nda tanıtılacak.

Bölgede Gündem 27.08.2018 15:37:00 0
Trakya

 

Trakya’ya özgü lezzetlerden biri olan Trakya’ya özgü CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı’nda tanıtılacak.

YENİ ÇEŞİTLERİMİZLE SEKTÖRE DAMGA VURACAĞIZ

Buğra Peynir helvası yetkilisi Hüseyin Bilgir Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Bilgir, yeni ürünlerinin tanıtımını yaparak, 05-08 Eylül 2018 tarihlerinde katılacağı CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı davetiyesini Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan Beşer’e ileterek; “Hali hazırda sektörde klasik peynir helvası çeşitleriyle uzun süredir var olduklarını ve rüştünü kanıtladıklarını belirterek, Türkiye’de ilk kez üretimini yaptıkları yeni çeşitleriyle sektöre damga vuracaklarını aktardı.”

 

YEREL KALKINMA İÇİN YEREL ÜRÜNLERİN ÖN PLANA ÇIKARILMASI ÖNEMLİ

Yeni ürünlerin lansmanını 05-08 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul CNR fuar merkezinde yapılacak CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarında yapacaklarını kaydeden Bilgir; ‘’Tüm çabamız ürünlerimizin ve İlçemizin marka değerini ileriye taşımak. Yeni markamız “Fruit Chee” adı altında yaban mersinli, çilekli ve portakallı ürünlerimiz Türkiye’deki birçok ulusal markette ve satış noktalarında yerini aldı. Bu bağlamda fuara tüm yönetim kurulunuzu ve tüm üyelerinizi davet ediyorum.  Unutulmamalı ki yerel kalkınma için yerel ürünlerin ön plana çıkarılması önemli” açıklamalarından bulundu.

 

SEKTÖRDE ÇIĞIR AÇACAK İNOVATİF ÇALIŞMALARININ GURUR VERİCİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beşer “ Sektörde çığır açacak inovatif çalışmalarının gurur verici olduğunu belirterek, yerel markaların önemine vurgu yaptı”. “Yapılan bu çalışmanın ilçemizin ulusal ve uluslararası platformda tanınırlığının ve marka değerinin artması ayrıca birçok üyemize örnek olacak olan girişimcilik ruhunun heyecan verici olduğunu bu ve benzeri platformlarda Malkara TSO olarak her zaman üyelerimizin yanında olduğunu ve başarı dileklerini ifade etti.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10