Otobüs durakları park yeri mi?   

Çerkezköy'ün birçok yerinde şehir içi otobüs duraklarına park yasağı olmasına rağmen bazı duyarsız kişilerin araçlarını park  etmesi şikayetlere neden oluyor. Şehir içi yolcu taş

Çerkezköy 27.08.2018 19:44:00 0
Otobüs durakları park yeri mi?   

 Sanayi kenti Çerkezköy’de bitmez bir sorun halini alan caddelerdeki gelişi güzel araç parkları ve otobüs duraklarına araç park etme çilesi bitmiyor.  Vatandaşlar bu durumun Çerkezköy’e hiç yakışmadığını dile getirdiler.  Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan S.S. Akarsu Birlik minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, “Duraklarımıza araç parkları nedeniyle yanaşamaz olduk. Araç parkları durak değil de otoparkı andıran görüntüler oluşturması bizleri hem de yolcularımızı zor durumda bırakıyor.”dedi.

 

‘ PARK ETMEK YASAKTIR’

 

Otobüs duraklarına araç park etmek yasak olmasına rağmen duyarsız sürücülerin kurallara uymaması ve yetkililerin de sessiz kalması, zaman zaman bu konu da istenmeyen kavgaların yaşanmasına neden oluyor. Otobüs duraklarına park edilen araçların çilesinin en büyüğünü ise otobüs şoförleri çekiyor. Durakta yolcu indirip bindirmek isteyen sürücüler, durakta park edilen araçlardan dolayı yolda durmak zorunda kalıyor. Yolda durmak zorunda kalan otobüs şoförleri ise diğer araç sürücüleri tarafından da sözlü saldırıya maruz kalıyorlar. Üstelik bu durakların bulunduğu yerde durak ve park etmek yasaktır ‘yazısı da olmasına rağmen park etmeler devam ediyor.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10