Park geçici otopark oluyor

Çerkezköy'deki artan trafik sorununa paralel olarak çözüm arayan Çerkezköy Belediyesi geçtiğimiz gün Tokuşlar Sokak üzerinde boşalan Şelale Park alanında yapacağı düzenleme ile burayı geÃ?

Çerkezköy 28.08.2018 18:25:00 0
Park geçici otopark oluyor

Çerkezköy’deki artan trafik sorununa paralel olarak çözüm arayan Çerkezköy Belediyesi geçtiğimiz gün Tokuşlar Sokak üzerinde boşalan Şelale Park alanında yapacağı düzenleme ile burayı geçici olarak otopark haline getirirken, bir bölümüne ise aynı sokakta bulunan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığını taşıyacak.

 

Çerkezköy Belediyesinin park düzenlemeleri kapsamında ilçe merkezinde bulunan tüm parklar yeniden modernize edilerek halkın kullanımına açılırken, Çerkezköy’de Şelale Park olarak bilinen ve uzun yıllar Çerkezköy halkının çay bahçesi olarak kullandığı yeşil alan geçici süreyle bir taraftan otopark alanı olarak kullanılacak ve bir taraftan ise aynı cadde üzerinde bulunan prefabrik olarak inşa edilen Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle muhtarlığı da bu alana taşınacak. Bu çalışmaların ardından hem Tokuşlar Sokak rahatlayacak hem de yapılacak otopark ile birlikte Canbazlar Sokak üzerinde bulunan Ziraat Bankasına gelen müşterilerinde park sorunu çözülerek bölge rahat bir nefes alacak.

“TRAFİĞİ EN AZA İNDİRMEK İÇİN BÖYLE ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

Önümüzdeki hafta başlayacak olan tadilat çalışmaları sonrası özellikle Canbazlar ve Tokuşlar Sokak’taki trafiğin rahatlayacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Geçtiğimiz hafta Çerkezköy’de yıllardır çay bahçesi olarak hizmet veren Şelale Park boşaltıldı. Çerkezköy Belediyesi olarak boşaltılan alanda tadilat çalışması yaparak geçici otopark yapacağız ve ayrıca aynı cadde üzerinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle muhtarlığını da boşaltılan alana taşıyacağız. Özellikle Canbazlar ve Tokuşlar Sokak üzerinde yoğun trafiği ve park trafiğini en aza indirmek için böyle bir çalışma yapacağız.  Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak’ta faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hizmet binasındaki prefabrik binasını muhtarlığın kullanması için bu alana monte edeceğiz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10